Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Ποια είναι η διαφορά SEO και SEA;

Ποια είναι η διαφορά SEO και SEA;


Το SEO είναι μία από τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της διαδικτυακής προβολής ενός site, αλλά δεν είναι η μόνη. Έχετε ακούσει ποτέ για το SEA (Search Engine Advertising);

Ενώ το SEO σάς βοηθά να βελτιώσετε την κατάταξή σας στα οργανικά αποτελέσματα, το SEA σάς δίνει τη δυνατότητα να φτάσετε το site σας στην κορυφή των πληρωμένων αποτελεσμάτων χάρη στις στοχευμένες διαφημίσεις. Μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα πληρωμένα αποτελέσματα χάρη στην ετικέτα "Διαφήμιση" κάτω από τον τίτλο.


SEO και SEA έχουν τα πλεονεκτήματά τους - το κόλπο είναι να βρείτε μια καλή ισορροπία μεταξύ των δύο. Οι καμπάνιες SEA είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε υψηλό προφίλ για ένα νέο προϊόν σε σύντομο χρονικό διάστημα και το SEO σάς βοηθά να δημιουργήσετε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για να παραμείνετε ψηλά σε προβολή χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε για διαφημίσεις μακροπρόθεσμα.


Η Pixida θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα του SEO, έτσι ώστε τελικά να φτάσετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να αποκτήσετε επιτυχία online!Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας