Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς αναβαθμίζω το πακέτο μου Website Builder αφού λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος;

Πώς αναβαθμίζω το πακέτο μου Website Builder αφού λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος;


Σε περίπτωση που το πακέτο σας Website Builder έχει λήξει και επιθυμείτε να το χρησιμοποιήσετε εκ νέου, θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε αναβάθμισή του μέσα από το control panel στο papaki. Την παρακάτω διαδικασία την ακολουθείτε είτε έχει λήξει η δοκιμαστική περίοδος των 14 ημερών είτε είχατε κάποια αγορασμένη έκδοση και πλέον έχει λήξει. 


Προσοχή! Όταν ένα αγορασμένο πακέτο website builder λήξει. υποβαθμίζεται αυτόματα στη δωρεάν έκδοση και απαιτείται η αναβάθμιση που περιγράφεται παρακάτω. 


1. Επιλέγετε Πακέτα WebSite Builder από το αριστερό μενού και στη συνέχεια πατάτε πάνω στα μπλε γράμματα του domain του πακέτου. 2. Επιλέγετε το κουμπί Αναβάθμιση. (Προσοχή! Το κουμπί Ανανέωση απλά θα ανανεώσει την δωρεάν έκδοση και δεν θα μπορέσετε να δημοσιεύσετε τη σελίδα σας καθώς για τη δημοσίευση απαιτείται αναβάθμιση σε ένα πακέτο επί πληρωμή)3. Μεταφέρεστε στο κάτω μέρος της σελίδας στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που επιθυμείτε από το κόκκινο τρίγωνο με τον λευκό σταυρό. Στη συνέχεια επιλέγετε Αναβάθμιση τώρα4. Επιλέγετε Συνέχεια5. Επιλέγετε τα στοιχεία τιμολόγησης , τον τρόπο πληρωμής, τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε και πατάτε στο αντίστοιχο κουμπί στο κάτω μέρος για ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 
Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας