Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Experts
  3. Πως μπορώ να γίνω Expert στο Papaki;
  1. Home
  2. Συνεργάτες
  3. Πως μπορώ να γίνω Expert στο Papaki;

Πως μπορώ να γίνω Expert στο Papaki;

 

Πως μπορώ να γίνω Expert στο Papaki; 

Κάθε πελάτης του Papaki που ασχολείται επαγγελματικά με τη σχεδίαση, κατασκευή, προώθηση και προβολή ιστοσελίδων, το email marketing, αλλά και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία διαδικτύου, έχει τη δυνατότητα να στείλει συμπληρωμένη την online αίτηση expert. 

  

Υπάρχουν προδιαγραφές για την εγγραφή μου στην λίστα των Experts του Papaki; 

Ναι, υπάρχουν προδιαγραφές οι οποίες είναι οι εξής: 

  1. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αποκτήσει τουλάχιστον το Superstar Badge.
  2. Η δραστηριότητα της επιχείρησης να είναι σχετική με υπηρεσίες διαδικτύου καθώς και να είναι συναφής με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία και θα εμφανίζονται στο Προφίλ του Expert.
  3. Να υπάρχουν 5 ενεργά url/sites στο portfolio του Expert στα οποία να υπάρχει σε εμφανές σημείο (header/footer) η πληροφορία πως έχουν αναπτυχθεί από την εταιρία του Expert.

Γιατί να εγγραφώ στη λίστα Experts του Papaki; 

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ, το Papaki αποτελεί τον Νο 1 καταχωρητή .GR domain names στην Ελλάδα!  
Πολλοί είναι οι πελάτες μας που αναζητούν έναν επαγγελματία για υπηρεσίες διαδικτύου, όπως Web Design, Web Development, SEO, Social Media, Email Marketing και τη διαφημιστική τους καμπάνια. 
Επιπλέον, αυξάνεται η επισκεψιμότητα του site σας, κερδίζετε new leads και γίνεστε με τον τρόπο αυτό ένας επαγγελματίας τον οποίο προτείνει το Papaki. 

Πως προωθείται από το Papaki η λίστα των Experts; 

Ο υποψήφιος πελάτης ενός Expert μπορεί να αναζητήσει από την σελίδα του Papaki τη λίστα με τους Experts όπου εμφανίζονται όλοι οι Experts σε κατηγορίες.  Η λίστα αυτή προστίθεται σε ενημερωτικά Newsletter καθώς και στα Social Media του Papaki. 
Παράλληλα, η λίστα αυτή προωθείται από το Support του Papaki κατά τη διάρκεια εξυπηρέτησης πελατών μας από όλα τα κανάλια επικοινωνίας μας, όταν ζητούνται πληροφορίες για συνεργαζόμενες εταιρείες ή επαγγελματίες στις online υπηρεσίες. 

Πώς να συντάξω μία σωστή “Παρουσίαση Εταιρίας” στη φόρμα καταχώρησης; 

Κατά τη διάρκεια της online αίτησης θα σας ζητηθεί μία σύντομη, περιεκτική παρουσίαση έως 550 χαρακτήρες όπου θα αναφέρετε τι υπηρεσίες παρέχετε, ποια είναι η επιχειρηματική σας δραστηριότητα και ποιο είναι το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα. 
Τα στοιχεία επικοινωνίας σας, είναι απαραίτητα για να μπορέσει να σας εντοπίσει ο ενδιαφερόμενος πελάτης. 
Επίσης, τo εταιρικό λογότυπό σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί, καθώς βελτιώνει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας (brand awareness) και είναι πιο εύκολο να απομνημονεύσει κανείς την επωνυμία σας. 
Δεν είναι υποχρεωτικό να συμπληρωθούν όλα τα πεδία της φόρμας. Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζετε ότι όσο περισσότερα στοιχεία σας εμφανίζονται, τόσο το καλύτερο για την επιχείρησή σας. 

Σε περίπτωση που κάποιος συμπληρώσει στις άλλες δραστηριότητες κάποια υπηρεσία ανταγωνιστική του Papaki, αυτή διαγράφεται αυτόματα από τις δραστηριότητες του Εxpert, χωρίς όμως να επηρεάζεται η εμφάνιση των υπολοίπων δραστηριοτήτων του. 

 

Με ποιο κριτήριο ορίζεται η σειρά εμφάνισης στη λίστα των Expert; 

Ο αρχικός τρόπος εμφάνισης των Experts στη λίστα είναι τυχαίος και ανά session. Δηλαδή, κάθε φορά που ανοίγετε εκ νέου τον τρέχοντα ή έναν διαφορετικό browser σας, αλλάζει η σειρά εμφάνισης. 
Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ομαδοποιήσει τους εμφανιζόμενους με διαφορετικά φίλτρα όπως τυχαία σειρά, ανά περιοχή και επωνυμία (αλφαβητικά A-Ω και Ω-Α). 

 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας