Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς να ρυθμίσω το SEO στη σελίδα μου στο website builder;

Πώς να ρυθμίσω το SEO στη σελίδα μου στο website builder;

Το SEO (Search Engine Optimization δηλαδή Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης) είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει το Google να εντοπίσει και να κατηγοριοποιήσει το site σας.


1. Επιλέξτε την επιλογή Μενού στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας. 2. Στο μενού που θα αναπτυχθεί επιλέξτε Ρυθμίσεις Site στο κάτω μέρος. 3. Από τις κοινές ρυθμίσεις επιλέξτε Υγεία site και SEO4. Συμπληρώστε τα πεδία. Τα δεδομένα που θα προσθέσετε εδώ, θα βοηθήσουν το Google να εντοπίσει την ιστοσελίδα σας.


1. Προσθέστε έναν τίτλο στο site σας και σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνει το όνομα και τη δράση της εταιρείας σας (π.χ. φωτογραφικό κατάστημα Μουτσούκος).


2. Η περιγραφή του site σας εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το URL όταν η Google παρουσιάζει την ιστοσελίδα σας στα αποτελέσματα αναζήτησης. Σιγουρευτείτε ότι θα προσθέσετε μια περιγραφή που θα εξηγεί τι κάνετε και πού βρίσκεστε, μιας και συνήθως αυτός είναι ο λόγος που κάποιος θα κλικάρει το link σας για να ρίξει μια ματιά.


3. Προσθέστε λέξεις-κλειδιά που θα περιγράφουν ακόμη καλύτερα τη φύση της εταιρείας σας. Έτσι, όποιος χρησιμοποιεί αντίστοιχες λέξεις-κλειδιά στην αναζήτηση του Google, μπορεί να εμφανιστεί η ιστοσελίδα σας (π.χ. φωτογράφος, φωτογραφία, κατάστημα, Αθήνα, Καλλιθέα, επαγγελματικό).


4. Επιλέξτε τη βασική γλώσσα της ιστοσελίδας σας.


5. Μην ξεχάσετε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές, όταν ολοκληρώσετε.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Google ίσως δεν ενημερωθεί αμέσως για τις αλλαγές που θα κάνετε εδώ. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε έως και δυο εβδομάδες πριν δείτε τις αλλαγές να εμφανίζονται στις μηχανές αναζήτησης.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας