Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς αγοράζω το διαφημιστικό budget των €50/μήνα που περιλαμβάνεται στο Pixida 360 πακέτο μου;

Πώς αγοράζω το διαφημιστικό budget των €50/μήνα που περιλαμβάνεται στο Pixida 360 πακέτο μου;

Στο Pixida 360 πακέτο σου μπορείς να στήσεις τις Google Ads διαφημίσεις που θέλεις και να τις ενεργοποιήσεις αγοράζοντας το προεγκατεστημένο budget των €50 για την καμπάνια σου. To budget αυτό θα καταναλωθεί ομοιόμορφα σε διάστημα έως και ενός μήνα για τις επιλεγμένες διαφημίσεις σου και θα πρέπει να το ανανεώνεις πριν τη λήξη του για να μην απενεργοποιηθούν. 

Η ενεργοποίηση του γίνεται προς το παρόν χειροκίνητα από το Support μας. Θα πρέπει: 

α) να αγοράσεις credits συνολικής αξίας €50 από το Papaki Control Panel σου και 

β) να στείλεις ένα αίτημα στο [email protected] για να χρεώσουν αυτά τα credits και να ενεργοποιήσουν χειροκίνητα το budget αυτό μέσα στο Pixida 360 σου.

Συγκεκριμένα οι βήμα-βήμα οδηγίες είναι:

  1. Συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Papaki.

    Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt
  1. Επιλέξε Ο Λογαριασμός μου και κάνε click στο Διαχείριση Credits.


  1. Επίλεξε τα στοιχεία τιμολόγησης ή απόδειξης που θέλεις και δήλωσε το ποσό προ ΦΠΑ, δηλαδή για την Ελλάδα θα προσθέσεις 40,32 το οποίο με το ΦΠΑ γίνεται €50 credits. Κάνε click στο Συνέχεια.

  1. Επίλεξε τρόπο πληρωμής.

  1. Κάνε click στο Προσθήκη Credits ή Paypal Check out ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής σας.


  1. Αφού εξοφλήσεις την παραγγελία σου, στείλε ένα αίτημα στο Support με θέμα "Aγορά διαφημιστικού budget για Pixida 360” αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σου. 7. Μόλις γίνει η ενεργοποίηση του budget από το Support μας, θα το δεις ενεργοποιημένο μέσα στο διαχειριστικό περιβάλλον του Pixida 360 σου και οι διαφημίσεις σου θα ξεκινήσουν να παίζουν.Προσοχή! Για να εξασφαλίσεις ότι οι διαφημίσεις σου θα συνεχίσουν να εμφανίζονται online και δεν θα απενεργοποιηθούν, θα πρέπει να προχωρήσεις σε νέα αγορά του προεγκατεστημένου budget με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν περάσουν οι 30 ημέρες από την προηγουμενη ενεργοποίηση.

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας