Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς ενεργοποιώ το paypal ως τρόπο πληρωμής για το eshop μου;
  1. Home
  2. WooCommerce eShop
  3. Πώς ενεργοποιώ το paypal ως τρόπο πληρωμής για το eshop μου;

Πώς ενεργοποιώ το paypal ως τρόπο πληρωμής για το eshop μου;


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για πληρωμή μέσω paypal για το eshop σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 


1. Συνδεθείτε στο Woocommerce πακέτο σας και πλοηγηθείτε Woocommerce και Ρυθμίσεις2. Επιλέξτε Πληρωμές, ενεργοποιήστε την επιλογή Βασικό paypal και στη συνέχεια πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.3. Επιλέξτε Διαχείριση ώστε να παραμετροποιήσετε τον τρόπο πληρωμής σας. 
4. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:


1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση: Τσεκάρετε την Ενεργοποίηση του βασικού PayPal για να παρέχετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής στους πελάτες σας.


2. Τίτλος: Είναι η ονομασία του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής που θα βλέπει ο πελάτης σας στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας του.

3. Περιγραφή: Προσθέστε μια περιγραφή του τρόπου πληρωμής για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες στους πελάτες σας.

4. PayPal Email: Εισάγετε το email του PayPal λογαριασμού στον οποίο θα δέχεστε τις πληρωμές. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο Business λογαριασμό στο PayPal.


5. Μπορείτε, ακόμη, να ενεργοποιήσετε την επιλογή Ενεργοποίηση τηε περιοχής δοκιμών του PayPal για να κάνετε δοκιμαστικές πληρωμές κατά την δημιουργία του eShop σας. Όταν ξεκινήσει να λειτουργεί το eShop σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει το Sandbox.5. Πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.
Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας