Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς ενεργοποιώ τον τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή;
  1. Home
  2. WooCommerce eShop
  3. Πώς ενεργοποιώ τον τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή;

Πώς ενεργοποιώ τον τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή;


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για πληρωμή μέσω αντικαταβολή; για το eshop σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 


1. Συνδεθείτε στο Woocommerce πακέτο σας και πλοηγηθείτε Woocommerce και Ρυθμίσεις2. Επιλέξτε Πληρωμές, ενεργοποιήστε την επιλογή Αντικαταβολή και στη συνέχεια πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.3. Επιλέξτε Διαχείριση ώστε να παραμετροποιήσετε τον τρόπο πληρωμής σας. 
4. Κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις:
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση – Τσεκάρετε την "Ενεργοποίηση Μετρητών κατά την παράδοση” για να παρέχετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής στους πελάτες σας.

Tίτλος – Είναι η ονομασία του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής που θα βλέπει ο πελάτης σας στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας του.


Περιγραφή – Προσθέστε μια περιγραφή του τρόπου πληρωμής για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες στους πελάτες σας.

Οδηγίες – Οι πληροφορίες/οδηγίες αυτές θα φαίνονται στην ευχαριστήρια σελίδα που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθώς και στο email που θα σταλεί στον πελάτη.

Ενεργοποίηση για τις μεθόδους αποστολής – Αν παρέχετε την δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή μόνο σε συγκεκριμένους τρόπους αποστολής, επιλέξτε τους τρόπους αυτούς. Διαφορετικά αφήστε κενό το πεδίο για να ενεργοποιηθεί η αντικαταβολή σε όλους τους τρόπους αποστολής.

Αποδοχή για εικονικές παραγγελίες – Τσεκάρετε την επιλογή αυτή αν θέλετε να παρέχετε την πληρωμή με αντικαταβολή και σε εικονικές παραγγελίες. Για παράδειγμα, αν παρέχετε κάποια υπηρεσία και λαμβάνετε την πληρωμή μόλις ολοκληρώσετε την εργασία.


5. Πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.

Σημαντικό: Στην πληρωμή με αντικαταβολή το status της παραγγελίας δεν αλλάζει αυτόματα μετά την πληρωμή. Θα πρέπει να το αλλάξετε χειροκίνητα σε "ολοκληρώθηκε” μόλις λάβετε την πληρωμή σας.


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας