Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την τραπεζική μεταφορά ως τρόπο πληρωμής;
  1. Home
  2. WooCommerce eShop
  3. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την τραπεζική μεταφορά ως τρόπο πληρωμής;

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω την τραπεζική μεταφορά ως τρόπο πληρωμής;


Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή για πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς για το eshop σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 


1. Συνδεθείτε στο Woocommerce πακέτο σας και πλοηγηθείτε Woocommerce και Ρυθμίσεις2. Επιλέξτε Πληρωμές, ενεργοποιήστε την επιλογή Άμεση Τραπεζική Μεταφορά και στη συνέχεια πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.3. Επιλέξτε Ολοκλήρωση Ρύθμισης ώστε να παραμετροποιήσετε τον τρόπο πληρωμής σας. 1. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση – Τσεκάρετε την "Ενεργοποίηση Τραπεζικής Μεταφοράς” για να παρέχετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής στους πελάτες σας.


2. Tίτλος – Είναι η ονομασία του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής που θα βλέπει ο πελάτης σας στο τελευταίο βήμα της παραγγελίας του.

3. Περιγραφή – Προσθέστε μια περιγραφή του τρόπου πληρωμής για να δώσετε περισσότερες πληροφορίες ή οδηγίες στους πελάτες σας.

4. Οδηγίες – Οι πληροφορίες/οδηγίες αυτές θα φαίνονται στην ευχαριστήρια σελίδα που θα εμφανιστεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθώς και στο email που θα σταλεί στον πελάτη.

5. Λεπτομέρειες Λογαριασμού – Εδώ συμπληρώνετε τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο θα κάνουν κατάθεση οι πελάτες σας. Πρέπει να συμπληρώσετε το όνομα και τον αριθμό του λογαριασμού, την τράπεζα, το routing number, το IBAN και/ή το κωδικό SWIFT/BIC. Οι πληροφορίες αυτές θα εμφανίζονται στους πελάτες σας στην σελίδα που θα τους ενημερώνει ότι λάβατε την παραγγελία τους, καθώς και στο email που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Μπορείτε να προσθέσετε τραπεζικούς λογαριασμούς πατώντας "Προσθήκη λογαριασμούς” ή να αφαιρέσετε όποιους θέλετε επιλέγοντας τους και πατώντας "Αφαίρεση επιλεγμένων λογαριασμών”.


4. Πατήστε Αποθήκευση Αλλαγών.


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας