Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να βρω τις επιλογές φόρου για το κατάστημα μου;
  1. Home
  2. WooCommerce eShop
  3. Πώς μπορώ να βρω τις επιλογές φόρου για το κατάστημα μου;

Πώς μπορώ να βρω τις επιλογές φόρου για το κατάστημα μου;


Σε περίπτωση που χρειαστεί να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις που αφορούν το φόρο στο κατάστημα σας, συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του WooCommerce και από τις Ρυθμίσεις πλοηγηθείτε στην καρτέλα Φόρος, έπειτα Επιλογές φόρου και πραγματοποιήστε τις αλλαγές που επιθυμείτε.


1. Οι τιμές εισάγονται με φόρο : Επιλέγετε αν επιθυμείτε να εισάγετε τις τιμές που συμπεριλαμβάνουν φόρους ή να εισάγετε τιμές χωρίς φόρους.


2. Υπολογισμός φόρου με βάση τη: Αυτή η επιλογή καθορίζει ποια διεύθυνση χρησιμοποιείται στον υπολογισμό του φόρου.


3. Κατηγορία φόρου αποστολής : Μπορείτε να καθορίσετε προαιρετικά ποια κλάση φόρων θα επιβληθεί στα έξοδα αποστολής ή αφήστε το ώστε ο φόρος των εξόδων αποστολής να υπολογίζεται με βάση τα ίδια τα αντικείμενα του καλαθιού.


4. Στρογγυλοποίηση : Επιλέξτε αν επιθυμείτε την στρογγυλοποίηση φόρου σε επίπεδο υποσυνόλου, και όχι στρογγυλοποίηση ανά γραμμή.


5. Πρόσθετες κατηγορίες φόρου: Απαριθμήστε επιπλέον φορολογικούς συντελεστές παρακάτω (1 ανά γραμμή). Αυτοί είναι επιπρόσθετοι στην προεπιλεγμένη 'κανονική τιμή'.


6. Εμφάνιση Τιμών στο Κατάστημα : Επιλέξτε αν επιθυμείτε να συμπεριλαμβάνονται ή όχι οι φόροι.


7. Εμφάνιση Τιμών στο Καλάθι και στο ταμείο : Επιλέξτε αν επιθυμείτε να συμπεριλαμβάνονται ή όχι οι φόροι.


8. Επίθεμα εμφάνισης τιμής : Ορίστε το κείμενο που θα φαίνεται μετά τις τιμές των προϊόντων σας (για παράδειγμα Συμπ. ΦΠΑ) για να επεξηγήσετε την τιμολόγηση σας. 


9. Εμφάνιση συνόλων φόρου : Επιλέξτε αν θέλετε να είναι ταξινομημένα ή ως ένα μοναδικό σύνολο.Πραγματοποιείστε τις επιθυμητές αλλαγές και αποθηκεύστε επιλέγοντας Αποθήκευση αλλαγών.

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας