Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πού θα βρω τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής;
  1. Home
  2. Πληρωμές
  3. Πού θα βρω τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής;

Πού θα βρω τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής;


Σε κάθε στοιχείο τιμολόγησης που δηλώνετε στο Papaki, αντιστοιχεί ένας Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής. Έτσι, σε έναν χρήστη μπορεί να αντιστοιχούν περισσότεροι του ενός Κωδικοί Ηλεκτρονικής Πληρωμής.


Όταν πραγματοποιείτε μια παραγγελία με πληρωμή σε τράπεζα, ο κωδικός ο οποίος αντιστοιχεί στα στοιχεία που δηλώσατε και τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή σας θα εμφανιστεί στα παρακάτω σημεία:


A. Αφού πατήσετε το κουμπί παραγγελίας. Στη σελίδα που θα εμφανιστεί μπορείτε να δείτε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής, το ποσό και την ημερομηνία εξόφλησης, καθώς και να σκανάρετε το QR code που θα βρείτε για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες του λογαριασμού σας στο κινητό σας τηλέφωνο.B. Στο email που θα λάβετε μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.


 
Γ. Στον λογαριασμό πληρωμής το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε είτε από το παραπάνω email είτε μέσα από το ιστορικό παραγγελιών του Control Panel σας.

Ο λογαριασμός μου >> Ιστορικό παραγγελιών:Λογαριασμός Πληρωμής:Αν θέλετε να δείτε συγκεντρωμένους τους Κωδικούς Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αντιστοιχούν στις επαφές που έχετε καταχωρημένες στο Papaki, συνδεθείτε στο Control Panel, πατήστε Ο λογαριασμός μου >> Διαχείριση Προφίλ και μεταφερθείτε στην καρτέλα Στοιχεία τιμολόγησης (από 18/11/2015 και έπειτα).


Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι πάντα πραγματοποιείτε την πληρωμή σας στον κωδικό που αντιστοιχεί στα στοιχεία τιμολόγησης που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας