Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι η υπηρεσία Domains Market του Papaki;
  1. Home
  2. Extra υπηρεσίες
  3. Τι είναι η υπηρεσία Domains Market του Papaki;

Τι είναι η υπηρεσία Domains Market του Papaki;


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πουλήσετε ένα domain σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συνδρομητική υπηρεσία του Domains Market.
Μπορείτε να εισάγετε τα ανεκμετάλλευτα domain σας στην λίστα του Domains Market και οι χιλιάδες χρήστες της ιστοσελίδας του Papaki να μπορούν να εντοπίσουν το domain σας και να πραγματοποιήσουν την προσφορά τους.Που εμφανίζεται το domain που έχω εισάγει στην υπηρεσία Domains Market;

Το domain σας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης domains στο Papaki.Επιπλέον εμφανίζεται και στην λίστα του Domains Market.
Τι κόστος έχει η υπηρεσία Domains Market του Papaki;

Η υπηρεσία Domains Market είναι συνδρομητική και μπορείτε να επιλέξετε την ενεργοποίηση της ανά domain για ένα έτος με κόστος 4,90€/έτος, ή την ενεργοποίηση της για άπειρα domains και απεριόριστο χρόνο με χρέωση του ποσού των 299€, μία φορά και μόνο (one-time fee).

Μεσολαβεί το Papaki για την πώληση του domain;

Η επικοινωνία πραγματοποιείται ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του domain προς πώληση και τον ενδιαφερόμενο για αγορά. Το Papaki δεν μεσολαβεί στις συναλλαγές ή στις επικοινωνίες.

Επιπλέον, η υπηρεσία από μόνη της έχει προωθηθεί με προσφορές και ενημερώσεις μέσω του site, των social networks και του Newsletter του Papaki, σε χιλιάδες πελάτες και ιδιοκτήτες domains.
Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας