Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι τα shortcodes και γιατί πρέπει να τα αγαπώ;
  1. Home
  2. WooCommerce eShop
  3. Τι είναι τα shortcodes και γιατί πρέπει να τα αγαπώ;

Τι είναι τα shortcodes και γιατί πρέπει να τα αγαπώ;

 

Το WooCommerce διαθέτει ορισμένα "shortcodes” ή αλλιώς "έτοιμες φράσεις” τις οποίες μπορείτε να εισάγετε σε σελίδες και blog posts για να εμφανίζεται αυτόματα συγκεκριμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα με προσφορές δεν χρειάζεται να περάσετε μία-μία προσφορά με το χέρι. Δημιουργείτε τη σελίδα από το περιβάλλον διαχείρισης του WordPress σας και στο περιεχόμενο της εισάγετε μόνο το κείμενο: [sale_products per_page="12"]. Αυτή η "μαγική” φράση τραβάει δυναμικά όλα τα προϊόντα που έχετε ορίσει ότι είναι σε προσφορά στο κατάστημα σας και τα εμφανίζει, πανεύκολα, στη σελίδα προσφορών που δημιουργήσατε. 

  

Για δική σας διευκόλυνση, στο eShop σας στο Papaki είναι προεγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το "WooCommerce Shortcodes”. Αυτό το plugin έχει προσθέσει στο επεξεργαστή κειμένου μία επιλογή για να εισάγετε πανεύκολα shortcodes όπου το επιθυμείτε. 


Tip: Χρησιμοποιήστε το Ctrl/Command + Shift + V για να αποφύγετε τυχόν errors κατά την επικόλληση των shortcodes στο WordPress σας.


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας