Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς θα εγκαταστήσω το email μου στο Outlook 2016;
  1. Home
  2. Email Clients
  3. Πώς θα εγκαταστήσω το email μου στο Outlook 2016;

Πώς θα εγκαταστήσω το email μου στο Outlook 2016;

Για να εγκαταστήσετε το email σας στο Outlook 2016, είναι σημαντικό να γνωρίζετε το email σας, το password που καταχωρήσατε κατά την δημιουργία του email μέσα στο Plesk και την διεύθυνση της εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας του email provider. 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Outlook 2016 και κάντε κλικ στο Αρχείο. 2. Έπειτα κάντε κλικ πάνω στο εικονίδιο Ρυθμίσεις λογαριασμού >> Ρυθμίσεις λογαριασμού... 3. Επιλέξτε Δημιουργία. 4. Ως Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπληρώστε ολόκληρη την email διεύθυνσή σας, πχ [email protected]. Έπειτα τσεκάρετε το κουτάκι “Να έχω δυνατότητα μη αυτόματης ρύθμισης του λογαριασμού μου” και επιλέξτε Σύνδεση. 5. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί επιλέξτε τύπο λογαριασμού POP ή IMAP. (Στο παράδειγμά μας θα συνεχίσουμε με IMAP.) 6. Ορίστε τις παρακάτω ρυθμίσεις: Για την εισερχόμενη αλληλογραφία
Διακομιστής: Δηλώστε τον διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας ( πχ linux12.papaki.gr – δείτε παρακάτω πως μπορείτε να βρείτε αυτή την τιμή)
Θύρα: 993 σε περίπτωση IMAP 995 σε περίπτωση POP3
Μέθοδος Κρυπτογράφησης: SSL/TLS
Για την εξερχόμενη αλληλογραφία
Διακομιστής: Δηλώστε τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας ( πχ linux12.papaki.gr – δείτε παρακάτω πως μπορείτε να βρείτε αυτή την τιμή)
Θύρα: 465 ή 587
Μέθοδος Κρυπτογράφησης: Με βάση την 465 μπορείτε να επιλέξετε SSL/TLS Με βάση τη 587 μπορείτε να επιλέξετε STARTTLS
Επιλέξτε Επόμενο.
Σημείωση 1: Την τιμή του Διακομιστή Εισερχόμενης & Εξερχόμενης Αλληλογραφίας μπορείτε να την βρείτε αφού συνδεθείτε στο Plesk σας, αναγράφεται στο πάνω μέρος της οθόνης, στη γραμμή URL του browser σας, πχ linux12.papaki.gr. Προσοχή, δεν πρέπει να αντιγράψετε την θύρα 8443.
7. Συμπληρώστε τον κωδικό που αντιστοιχεί στο email σας, τον οποίο δηλώσατε κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Plesk. Πατήστε Σύνδεση. 8. Ο λογαριασμός σας έχει πλέον προστεθεί με επιτυχία. Επιλέξτε Τέλος για να μπορέσετε να τον διαχειριστείτε μέσα από το Outlook.

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας