Εξυπηρέτηση πελατών

 1. Βοήθεια
 2. SMTP Drupal authentication.
 1. Home
 2. Λοιπές
 3. SMTP Drupal authentication.

SMTP Drupal authentication.


Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε φόρμα επικοινωνίας στο Drupal, για την αποφυγή αποστολής ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και για λόγους ασφαλείας είναι καλό να ενεργοποιήσετε την πιστοποίηση εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP authentication). Αυτό μπορείτε να το πραγματοποιήσετε ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


1. Αρχικά πρέπει να κατεβάσετε (download) και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας το SMTP module από την επίσημη σελίδα του Drupal και μετά να το εγκαταστήσετε μέσα από το διαχειριστικό του περιβάλλον. Πατήστε πάνω στην έκδοση (π.χ. 8.x-1.1) και μετά Download zip
2. Συνδεθείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του Drupal, επιλέξτε Extend και έπειτα +Install new module.3. Επιλέξτε Choose File(Επιλογή αρχείου) έτσι ώστε να ανεβάσετε το module από τον υπολογιστή σας και κάντε click στο Install. Μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγκατάσταση και σας εμφανίσει το παρακάτω μήνυμα επιλέξτε Enable newly added modules4. Στη σελίδα που θα ανοίξει κάντε check στο κουτάκι που βρίσκεται αριστερά από το SMTP Authentication Support και click στο κουμπί install  στο κάτω μέρος της σελίδας.5. Στο μήνυμα που θα εμφανίσει η σελίδα επιλέξτε  το SMTP Authentication Support.6. Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:


 • Install options - Επιλέξτε On.
 • SMTP Server - Επιλέξτε το hostname. Το hostname μπορείτε να το βρείτε στο email ενεργοποίησης φιλοξενίας με θέμα "Ενεργοποίηση Web Hosting - Στοιχεία Λογαριασμού" και συγκεκριμένα στο πεδίο Στοιχεία Πρόσβασης στο FTP και Προσωρινό Hostname όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα :

 • SMTP Port - Δηλώστε την θύρα 465.
 • Use encrypted protocol - Επιλέξτε Use SSL.
 • Username - Δηλώστε ολόκληρο τον email λογαριασμό που δημιουργήσατε μέσα από το Plesk.
 • Password - Δηλώστε το password του email λογαριασμού που δημιουργήσατε μέσα από το Plesk.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας