Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να επιλέξω αν επιθυμώ απόδειξη ή τιμολόγιο;
  1. Home
  2. Πληρωμές
  3. Πώς μπορώ να επιλέξω αν επιθυμώ απόδειξη ή τιμολόγιο;

Πώς μπορώ να επιλέξω αν επιθυμώ απόδειξη ή τιμολόγιο;

Στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε να λάβετε τιμολόγιο ή απόδειξη αγοράς.    

Α. Σε περίπτωση απόδειξης, το παραστατικό θα εκδοθεί στα στοιχεία "Πελάτης Λιανικής", είτε αφορά νέα παραγγελία είτε ανανέωση υπηρεσιών. 

Β. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, το παραστατικό θα εκδοθεί στα στοιχεία τιμολόγησης που δηλώνονται κατά τη νέα παραγγελία μιας υπηρεσίας ή, εάν πρόκειται για ανανέωση, στα νέα στοιχεία που θα εισάγετε ή σε αυτά που θα επιλέξετε από τα αποθηκευμένα. 

Όποιο παραστατικό κι αν επιλέξετε, είτε πρόκειται για παραγγελία νέας υπηρεσίας ή για ανανέωση υπηρεσίας, μπορείτε είτε να εισάγετε νέα στοιχεία τιμολόγησης είτε να επιλέξετε από τα αποθηκευμένα - προεπιλεγμένα. 

Όταν ολοκληρώσετε μια παραγγελία, και αυτή εξοφληθεί, το σχετικό παραστατικό αποστέλλεται απευθείας μέσω email, σε μορφή .pdf αρχείου. Εάν πρόκειται για απόδειξη, θα σας αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας στο Papaki και εάν πρόκειται για τιμολόγιο θα σας αποσταλεί με email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχει δηλωθεί κατά τη δημιουργία επαφής τιμολόγησης. Δείτε πως μπορείτε να τροποποιήσετε τα στοιχεία τιμολόγησης, εάν διαπιστώσετε κάποιο λάθος.  

Συμπληρώνετε τη φόρμα, που θα βρείτε μέσα στο Control Panel και τις πληροφορίες που επιθυμείτε κάθε φορά. Σε περίπτωση που έχετε ήδη πραγματοποιήσει κάποια παραγγελία στο Papaki, οι πληροφορίες που έχετε εισάγει βρίσκονται αποθηκευμένες, και με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επιλέξετε να τις χρησιμοποιήσετε (δεύτερο βήμα της διαδικασίας παραγγελίας) σε επόμενες αγορές. Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας