Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να πληρώσω μέσω του Eurobank web-banking ;
  1. Home
  2. Πληρωμές
  3. Πώς μπορώ να πληρώσω μέσω του Eurobank web-banking ;

Πώς μπορώ να πληρώσω μέσω του Eurobank web-banking ;

 

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας στο Papaki μέσω web-banking, χρησιμοποιείστε τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής, τον οποίο βρίσκετε στο email παραγγελίας ή στο Control Panel επιλέγοντας Ο λογαριασμός μου >> Ιστορικό παραγγελιών αν πρόκειται για ανανέωση/αναβάθμιση υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

1. Εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης σας στη σελίδα web-banking της Eurobank για να μπείτε στον web-banking λογαριασμό σας.

 

 

2. Στο διαχειριστικό περιβάλλον του λογαριασμού σας επιλέξτε Νέα συναλλαγή όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

 

 3. Στη μπάρα αναζήτησης στο πάνω μέρος πληκτρολογήστε τη λέξη papaki ώστε να εμφανιστεί το papaki.com και επιλέξτε Συναλλαγή. Σε περίπτωση που δεν βλέπετε το κουμπί συναλλαγή, τοποθετήστε το ποντίκι πάνω στο "Papaki.com Πληρωμή" στο κάτω αριστερό μέρος της εικόνας και θα εμφανιστεί. 

 

4.  Επιλέξτε τον λογαριασμό που επιθυμείτε να γίνει η χρέωση, συμπληρώστε το ακριβές ποσό της παραγγελίας, το κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και το ονοματεπώνυμό σας (προαιρετικό). Προσοχή, το ποσό που θα συμπληρωθεί πρέπει να είναι το ακριβές ποσό  (όχι με στρογγυλοποίηση) που αναφέρει η παραγγελία σας ώστε να μπορέσει το σύστημά μας να αντιστοιχίσει την παραγγελία όταν λάβουμε την πληρωμή. 

 

 

5.  Επιλέξτε Συνέχεια. 

 

 

6. Τέλος, επιλέξτε Επιβεβαίωση ώστε να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Σε περίπτωση που η τράπεζά σας ζητήσει επαλήθευση με sms ή άλλο μέσο προχωρήστε συμπληρώνοντας τον κωδικό που θα λάβετε από την τράπεζά σας. 

 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας