Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Tι είναι τα ομόγραφα domain names;
  1. Home
  2. Domain TLDs
  3. Tι είναι τα ομόγραφα domain names;

Tι είναι τα ομόγραφα domain names;

 

Σύμφωνα με το μητρώο των .gr domain names, ομόγραφα domains θεωρούνται "... τα ονόματα χώρου που ταυτίζονται οπτικά με το εκχωρηθέν όνομα χώρου στην πεζή ή κεφαλαία, τονισμένη ή άτονη μορφή τους, π.χ. ΜΑΤΙΝΑ.gr (με ελληνικούς χαρακτήρες) και ΜΑΤΙΝΑ.gr (με λατινικούς χαρακτήρες) ή ΜΑΤΙΝΑ.ελ (με ελληνικούς χαρακτήρες) και ΜΑΤΙΝΑ.ελ (με λατινικούς χαρακτήρες). " 

  Πηγή: https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/FAQS/DomainNames/sunthesi.html 
 

Κατοχυρώνοντας ένα .gr ή .ελ domain name με αγγλικούς χαρακτήρες, δεσμεύετε μια σειρά από ομόγραφα domain names με ελληνικούς χαρακτήρες (πχ τονισμένη, άτονη μορφή, με τελικό σίγμα, με κανονικό σίγμα κτλ). Μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε επικοινωνώντας με το Support του Papaki . H ενεργοποίηση των ομόγραφων είναι χρεώσιμη. 

Κατοχυρώνοντας ένα .gr ή .ελ domain name με ελληνικούς χαρακτήρες, δεσμεύετε μια σειρά από domain names με ελληνικούς χαρακτήρες (πχ τονισμένη, άτονη μορφή, με τελικό σίγμα, με κανονικό σίγμα κτλ) και το ομόγραφο domain name με αγγλικούς χαρακτήρες. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα domain names αυτά επικοινωνώντας με το Support του Papaki . Η ενεργοποίηση είναι χρεώσιμη. 

Προσοχή! Κατοχυρώνοντας την τονισμένη μορφή ενός .gr/.ελ domain name με ελληνικούς χαρακτήρες, ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν η άτονη μορφή του domain αυτού. Αν, όμως, κατοχυρώσετε την άτονη μορφή του .gr/.ελ domain name, τότε η ενεργοποίηση του τονισμένου domain name είναι χρεώσιμη. 

 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας