Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Επιβεβαίωση λογαριασμού email ιδιοκτήτη για general TLDs
  1. Home
  2. Διαχείριση domains
  3. Επιβεβαίωση λογαριασμού email ιδιοκτήτη για general TLDs

Επιβεβαίωση λογαριασμού email ιδιοκτήτη για general TLDs


Σύμφωνα με το νέο κανονισμό της ICANN, από 1 Ιανουαρίου 2014, το email του ιδιοκτήτη ενός gTLD πρέπει να επιβεβαιώνεται στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Νέα κατοχύρωση
2. Αλλαγή στοιχείων ιδιοκτήτη (Όνομα, Επίθετο ή Email ιδιοκτήτη)
3. Μεταφορά Domain
4. Στην περίπτωση αποτυχίας λήψης του προειδοποιητικού email που στέλνεται 30 και 5 ημέρες πριν από τη λήξη ενός domain.

Έτσι, κάθε φορά που πραγματοποιείτε μια από τις παραπάνω ενέργειες για ένα gtld, ένα email επιβεβαίωσης στοιχείων στέλνεται στη διεύθυνση email του ιδιοκτήτη. Θα πρέπει, μέσα σε 15 ημέρες, να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία αυτά πατώντας στο link που θα βρείτε μέσα στο email.

Μέσα στο Control Panel, μπορείτε να δείτε τα domains για τα οποία απαιτείται επιβεβαίωση, και δεν έχει πραγματοποιηθεί, από το σχετικό status στο dashboard.Στο διαχειριστικό περιβάλλον του domain εμφανίζεται, επίσης, μήνυμα που σας ενημερώνει για τις ημέρες που απομένουν μέχρι την απενεργοποίηση του domain σε περίπτωση που δεν γίνει η επιβεβαίωση. Στο διάστημα αυτό, μπορείτε να διαχειριστείτε κανονικά τις ρυθμίσεις του domain σας.Αν η επιβεβαίωση δεν γίνει μέσα σε 15 μέρες, τότε το domain απενεργοποιείται. Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του domain σας. Μόλις επιβεβαιώσετε το email του ιδιοκτήτη το domain ενεργοποιείται ξανά.

Κατά διαστήματα θα λαμβάνετε emails υπενθύμισης για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε επαναποστολή του email ανά πάσα στιγμή μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του domain.


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας