Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να κάνω restore backup των αρχείων μου μέσα από το Papaki;

Πώς μπορώ να κάνω restore backup των αρχείων μου μέσα από το Papaki;


Μέσω της νέας R1soft εφαρμογής Backup μπορείτε να κατεβάσετε backup των αρχείων σας άμεσα και με ασφάλεια. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθείστε τις οδηγίες που περιγράφονται παρακάτω :


1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.


2. Στην ενότητα Πακέτα Hosting κάντε click στο πακέτο φιλοξενίας προς επαναφορά.3. Εντοπίστε την Υπηρεσία Backup/Restore στο πάνω μέρος του control panel σας και κάντε click στο αντίστοιχο εικονίδιο.


4. Στην καρτέλα Backup Αρχείων, υπάρχουν καταγεγραμμένες ημερομηνίες των αποθηκευμένων backup. Επιλέξτε το εικονίδιο του File manager (browse), δεξιά από την ημερομηνία που επιθυμείτε έτσι ώστε να κάνετε restore το backup σας.5. Διπλό Κλικ επάνω στο Home6. Επιλέξτε τον Root φάκελο (στο παράδειγμά μας, είναι ο httpdocs) και Restore Selected7. To panel, σας προειδοποιεί πως θα διαγραφούν τα υπάρχοντα αρχεία και θα αποκατασταθούν με τα αρχεία που υπήρχαν στην ημερομηνία που επιλέξατε να γίνει restore. Για να προχωρήσετε επιλέγετε Restore.8. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του restore, θα δείτε την παρακάτω εικόνα :Restore Βάσης δεδομένων:


Για να πραγματοποιήσετε restore μία βάσης δεδομένων, ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω:


1α. Επιλέξτε την καρτέλα Backup Βάσεων Δεδομένων και δείτε τις βάσεις δεδομένων που σχετίζονται με τη φιλοξενία σας.1β. Υπάρχει ενδεχόμενο το σύστημα να σας εμφανίσει την παρακάτω εικόνα, επομένως σε αυτή την περίπτωση επιλέγετε την καρτέλα Backup Αρχείων και το δεύτερο εικονίδιο που φαίνεται με το κόκκινο βέλος. 2.Κάντε κλικ στο βελάκι που βρίσκεται αριστερά από το όνομα της βάσης δεδομένων για την οποία επιθυμείτε να κάνετε το restore, για να δείτε τις διαθέσιμες ημερομηνίες που έχει αποθηκευτεί backup και επιλέξτε Επαναφορά.2β. Για την περίπτωση που το αντίγραφο της βάσης δεδομένων σας είναι στην καρτέλα Backup Αρχείων, προχωράτε σε restore βάσει της παρακάτω εικόνας. 


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας