Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς αλλάζω τα στοιχεία τιμολόγησης της παραγγελίας μου;
  1. Home
  2. Πληρωμές
  3. Πώς αλλάζω τα στοιχεία τιμολόγησης της παραγγελίας μου;

Πώς αλλάζω τα στοιχεία τιμολόγησης της παραγγελίας μου;

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε τα στοιχεία στα οποία θα εκδοθεί ή έχει ήδη εκδοθεί το παραστατικό σας, μπορείτε να το κάνετε βάσει των οδηγιών που περιγράφονται παρακάτω : 

Έχετε τη δυνατότητα, μετά τη δημιουργία της παραγγελίας και αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής μέσω τράπεζας (σύστημα ΔΙΑΣ) και μόνο, να αλλάξετε τα στοιχεία τιμολόγησης, προτού αυτή εξοφληθεί μέσα από το Control Panel σας. 

 

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 

1. Επιλέγετε Ο Λογαριασμός μου >> Ιστορικό Παραγγελιών και στη συνέχεια για την παραγγελία που εκκρεμεί επιλέγετε Λεπτομέριες. 

 

 

2. Επιλέγετε τα στοιχεία τιμολόγησης που επιθυμείτε και στη συνέχεια Αποθήκευση

 

 

Αν τα στοιχεία τιμολόγησης που επιθυμείτε να ορίσετε δεν υπάρχουν ήδη καταχωρημένα στο control panel σας μπορείτε να τα καταχωρήσετε βάσει του οδηγού εδώ.

 

Προσοχή! Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη εξοφληθεί τότε η αλλαγή των στοιχείων δεν είναι εφικτή μέσα από το control panel σας και θα χρειαστεί να γίνει χειροκίνητα από το λογιστήριό μας. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να προσθέσετε τα στοιχεία τιμολόγησης στο control panel σας βάσει του οδηγού αν δεν τα έχετε προσθέσει ήδη και να στείλετε ένα email από το email με το οποίο έχετε λογαριασμό στο papaki στο [email protected] αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας και τα σωστά στοιχεία τιμολόγησης. 

 

Σε κάθε περίπτωση, το παραστατικό σας θα εκδοθεί άμεσα και θα σας αποσταλεί με email, σε μορφή .pdf. Εάν πρόκειται για απόδειξη, θα σας αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας στο Papaki και εάν πρόκειται για τιμολόγιο θα σας αποσταλεί με email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση, που έχει δηλωθεί κατά τη δημιουργία επαφής τιμολόγησης.

 

Εντός 24 ωρών θα εμφανιστεί μέσα στο Control panel, στο μενού Ο λογαριασμός μου >> Ιστορικό Παραγγελιών και από εκεί έχετε τη δυνατότητα να το προβάλλετε ή να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να το εκτυπώσετε.


Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας