Εξυπηρέτηση πελατών

 1. Βοήθεια
 2. Πως ενεργοποιώ το Let’s encrypt SSL?
 1. Home
 2. SSL / Let's Encrypt
 3. Πως ενεργοποιώ το Let’s encrypt SSL?

Πως ενεργοποιώ το Let’s encrypt SSL?

Το Let’s Encrypt SSL Certificate, είναι μία αρχή έκδοσης πιστοποιητικού (CA), που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για το domain σας.


Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε πολύ εύκολα μέσα από το Plesk, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: 

1. Συνδεθείτε στο Plesk με τα στοιχεία πρόσβασης σας.


2. Στην καρτέλα Websites & Domains, επιλέξτε το εικονίδιο SSL/TLS Certificates.3. Στην κατηγορία Entry-level protection , κάντε κλικ στο Get it free για να το ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης.4. Στη συνέχεια,  

 • Δηλώστε ένα email επικοινωνίας (υπάρχει η περίπτωση να χρησιμοποιηθεί σε επείγουσες ανακοινώσεις ή σε κάποια απώλεια κλειδιού, έτσι ώστε να γίνει επαναποστολή)
 • Τσεκάρετε την επιλογή Secure the domain and the selected components
  •  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διασφαλίσετε και το www.yourdomain.com, τσεκάρετε την επιλογή Include a "www" subdomain for the domain and each selected alias
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διασφαλίσετε και το webmail σας με το Let's Encrypt, τσεκάρετε την επιλογή Secure webmail on this domain.
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να τσεκάρετε την επιλογή Secure the wildcard domain (including www and webamail), το οποίο διασφαλίζει το www.yourdomain.com , το webmail αλλά και όλα τα υπόλοιπα subdomains του κεντρικού domain σε περίπτωση που υπάρχουν.
 • Eπιλέξτε Get it Free

4. Μετά την εγκατάσταση, υπάρχει επιβεβαίωση, όπως φαίνεται στο παρακάτω μήνυμα και μέσα σε λίγα λεπτά, η υπηρεσία θα έχει εγκατασταθεί με επιτυχία στο domain σας.
Σημείωση: Η διάρκεια του Let's Encrypt SSL Certificate είναι τρεις μήνες και ανανεώνεται αυτόματα 30 ημέρες πριν από την λήξη του. Υπάρχει περίπτωση λίγο πριν την λήξη του πιστοποιητικού, να λάβετε ειδοποιητικά email στον email λογαριασμό που είχατε δηλώσει κατά την ενεργοποίηση του. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν ανανεωθεί, επιλέξτε Reissue Certificate για να εκδοθεί εκ νέου.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας