Εξυπηρέτηση πελατών

 1. Βοήθεια
 2. Τι είναι η υπηρεσία DNS Hosting;

Τι είναι η υπηρεσία DNS Hosting;

Η υπηρεσία DNS Hosting παρέχεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα domain σας στο Papaki ή σε άλλον καταχωρητή και μπορείτε να την ενεργοποιήσετε εύκολα από τη σελίδα FREE DNS. 

  

Τι είναι η DNS Hosting υπηρεσία; 

Η υπηρεσία DNS μεταφράζει ένα όνομα χώρου σε κάποια IP, όπως πχ. το www.papaki.gr στην IP 194.219.114.194, η οποία και επιτρέπει σε ένα site να είναι προσβάσιμο online, εισάγοντας στον browser απλά το domain name και όχι πολύπλοκους αριθμούς. 

  

Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε dns (zone) records, όπως A records, MX records, CNAMES records και άλλα. 

  

Σε ποιες περιπτώσεις τη χρειάζομαι; 

Η DNS Hosting Υπηρεσία σας είναι απαραίτητη για τη χρήση πολλών δημοφιλών Online εφαρμογών κάτω από το δικό σας domain name. 

  

Παράδειγμα: 

  

 1. Έχετε ένα blog στο blogger της μορφής onoma.blogger.com και θέλετε να ανοίγει κάτω από το δικό σας domain www.onoma.gr.

  

 1. Έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Google Apps και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το email της Google κάτω από το δικό σας domain, αλλάζοντας τα MX Records.

  

Γιατί να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία DNS Hosting του Papaki;  

 1. Είναι εντελώς δωρεάν για κάθε domain που έχετε στο Papaki ή σε άλλον καταχωρητή
  2. Παρέχει εύκολη, πλήρη διαχείριση των DNS αρχείων, μέσα από ένα ξεκάθαρο και απλό για κάθε χρήστη περιβάλλον διαχείρισης. 
  3. Παρέχει ασφαλείς και αξιόπιστους nameservers 
  4. Υποστηρίζει κάθε κατάληξη (.com, .gr, .eu κ.ο.κ) 
  5. Παρέχεται Δωρεάν Τεχνική Υποστήριξη από το Τμήμα Υποστήριξης του Papaki για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την υπηρεσία. 

  

Πως ενεργοποιώ την υπηρεσία DNS Hosting για ένα domain μου; 

 1. Πηγαίνετε στη σελίδα http://www.papaki.gr/freedns.htm
 1. Ακολουθήστε τη διαδικασία, για οποιοδήποτε domain, στο Papaki ή σε άλλον καταχωρητή

  

Δείτε στο video πώς θα συνδέσετε το domain σας με διάφορες εφαρμογές, όπως Blogger, Gmail, Tumblr, Weebly κ.α. Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας