Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πως μπορώ να μεταφέρω domains σε κάποιον άλλο λογαριασμό στο Papaki;
  1. Home
  2. Μεταφορά
  3. Πως μπορώ να μεταφέρω domains σε κάποιον άλλο λογαριασμό στο Papaki;

Πως μπορώ να μεταφέρω domains σε κάποιον άλλο λογαριασμό στο Papaki;


Η διαδικασία της μεταφοράς ενός domain name από έναν λογαριασμό στο Papaki σε έναν άλλο, μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους.

(α) Μεταφορά domain από τον λογαριασμό που υπάρχει ήδη κατοχυρωμένο σε άλλον διαχειριστή :

Μπορείτε να μεταφέρετε το όνομα χώρου σε άλλη διαχείριση μέσα από το control panel σας στο Papaki.

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Επιλέξτε Χρήσιμα Εργαλεία και στη συνέχεια Μεταφορά Υπηρεσιών3. Έπειτα Αλλαγή Διαχειριστή Domain 
4. Στο πεδίο Domain εισάγετε το domain που επιθυμείτε να μεταφερθεί και στο πεδίο Όνομα χρήστη (username) αποδέκτη εισάγετε το username του λογαριασμού στον οποίο επιθυμείτε να μεταφερθεί το συγκεκριμένο όνομα χώρου. Τέλος, επιλέγετε Μεταφορά σε άλλο διαχειριστή.(β) Μεταφορά domain από άλλο διαχειριστή σε νέο λογαριασμό


Θα μπορούσατε από το δικό σας περιβάλλον διαχείρισης στο Papaki να μεταφέρετε τα domain names που επιθυμείτε στη δική σας διαχείριση.


1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Επιλέξτε Χρήσιμα Εργαλεία και στη συνέχεια Μεταφορά Υπηρεσιών3. Έπειτα Αλλαγή Διαχειριστή Domain 4. Στο πεδίο Domain θα εισάγετε το domain που θέλετε να μεταφέρετε και στο πεδίο Email Ιδιοκτήτη θα εισάγετε το email που έχει δηλωθεί ήδη ως email ιδιοκτήτη για το domain αυτό.

Με την παραπάνω διαδικασία θα αποσταλεί ένα email στο email ιδιοκτήτη στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσει την μεταφορά του domain σε δικό του account. Τέλος, επιλέγετε Μεταφορά στο λογαριασμό μου.
Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας