Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι το DNSSEC και πως το χρησιμοποιώ;
  1. Home
  2. Extra υπηρεσίες
  3. Τι είναι το DNSSEC και πως το χρησιμοποιώ;

Τι είναι το DNSSEC και πως το χρησιμοποιώ;


Το DNSSEC (Domain Name System Security Extentions) προσθέτει επιπλέον ασφάλεια στα domain names σας, προσθέτοντας ψηφιακές υπογραφές στις πληροφορίες DNS (Domain Name System) τους.


Αυτό σημαίνει ότι όταν ένας χρήστης πληκτρολογεί μία διεύθυνση με ενεργοποιημένο το DNSSEC, η απάντηση που λαμβάνει, δηλαδή το site στο οποίο ανακατευθύνεται είναι επαληθευμένο ως προς την αυθεντικότητα του.

Για να ενεργοποιήσετε το DNSSEC για οποιοδήποτε από τα TLD's που υποστηρίζονται στο Papaki, θα πρέπει να εισάγετε συγκεκριμένες εγγραφές DS (Delegation of Signing), οι οποίες περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πληροφορίες για το DNS (Domain Name System). Τα στοιχεία που θα πρέπει να εισάγετε για να περάσετε τις κατάλληλες εγγραφές στα Domain Names σας, μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την εταιρία που σας παρέχει DNS, εφόσον υποστηρίζει DNSSEC.


1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Κάντε κλικ πάνω στο domain που σας ενδιαφέρει.3. Εφόσον έχετε ενεργοποιημένη την DNS υπηρεσία επιλέξτε την Επεξεργασία στην Yπηρεσία DNS.
4. Στο νέο παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στην καρτέλα DNSSEC και ενεργοποιήστε την κάνοντας κλικ στο OFF έτσι ώστε να γίνει ON.5. Επιβεβαιώστε την παραπάνω ενέργεια κάνοντας κλικ στο Ναι, θέλω να συνεχίσω.6. Στην παρακάτω εικόνα, φαίνεται πως η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί (Κατάσταση DNSSEC: Ενεργό ΟΝ)Δείτε εδώ πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την DNSSEC υπηρεσία χειροκίνητα.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας