Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να αλλάξω ιδιοκτήτη στο domain μου;
  1. Home
  2. Διαχείριση domains
  3. Πώς μπορώ να αλλάξω ιδιοκτήτη στο domain μου;

Πώς μπορώ να αλλάξω ιδιοκτήτη στο domain μου;


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβιβάσετε το domain σας σε νέο ιδιοκτήτη, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε μέσα από το λογαριασμό σας στο Papaki ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Κάντε κλικ πάνω στο domain που σας ενδιαφέρει.3. Για τις περισσότερες καταλήξεις, εκτός των .gr και .fr, αυτό που χρειάζεται είναι να επιλέξετε Επεξεργασία και να αποθηκεύσετε τα νέα στοιχεία ιδιοκτήτη.
Προσοχή, κάποια μητρώα όπως της ICANN, προωθούν ένα επιβεβαιωτικό email αλλαγής ιδιοκτήτη.


Για τις καταλήξεις .gr και .fr για να πραγματοποιηθεί μεταβίβαση ιδιοκτήτη θα χρειαστεί να επιλέξετε Αλλαγή Ιδιοκτήτη και η διαδικασία αυτή είναι χρεώσιμη.
Το κόστος αλλαγής ιδιοκτήτη μπορείτε να το βρείτε στον τιμοκατάλογο μας εδώ.4. Στο pop up παράθυρο που εμφανίζεται, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη και κάνετε click στο Συνέχεια.
Έχετε την επιλογή είτε να επιλέξετε μια επαφή που έχετε ήδη καταχωρήσει ή να προσθέσετε μια νέα επαφή συμπληρώνοντας τη φόρμα.


5. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε την παραγγελία της μεταβίβασης.

6.  Θα σας δοθούν οδηγίες στο pop up παράθυρο ενώ θα σας αποσταλούν και στο email σας.
Εκεί θα βρείτε .pdf έγγραφο, το οποίο θα χρειαστεί να το συμπληρώσουν και υπογράψουν ο τωρινός και ο νέος ιδιοκτήτης του domain. Σε περίπτωση εταιρείας χρειάζεται και η σφραγίδα της στο αντίστοιχο πεδίο.

Θα χρειαστούν επίσης οι ταυτότητες ή διαβατήρια του τωρινού και νέου ιδιοκτήτη ή εναλλακτικά μια βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής σας, από αρμόδιο δημόσιο φορέα (ΚΕΠ, Αστυνομική Αρχή)

Σε περίπτωση που ο τωρινός ή μελλοντικός ιδιοκτήτης είναι εταιρεία, χρειάζεται επίσης ένα επίσημο έγγραφο, όπως το καταστατικό της, όπου θα φαίνεται η επωνυμία της εταιρείας και ο νόμιμος εκπρόσωπος της.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video, το οποίο σας εξηγεί πώς θα αλλάξετε τον ιδιοκτήτη στο domain σας.

7. Μόλις συγκεντρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα, μπορείτε να τα προωθήσετε στο [email protected] για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας