Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς μπορώ να μεταφέρω .GR, .EU & .COM στο Papaki και πόσο θα μου κοστίσει;
  1. Home
  2. Μεταφορά
  3. Πώς μπορώ να μεταφέρω .GR, .EU & .COM στο Papaki και πόσο θα μου κοστίσει;

Πώς μπορώ να μεταφέρω .GR, .EU & .COM στο Papaki και πόσο θα μου κοστίσει;

 
Για .gr ή .ελ domain names

Η μεταφορά .GR domain στο Papaki είναι εντελώς δωρεάν! Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα: 


1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Επιλέξτε Χρήσιμα Εργαλεία και στη συνέχεια Μεταφορά Υπηρεσιών3. Επιλέξτε Αλλαγή καταχωρητή domain


 

4. Συμπληρώνετε το domain σας και επιλέγετε Μεταφορά στο papaki.5. Εισάγετε τον κωδικό εξουσιοδότησης και επιλέγετε Επόμενο βήμα.


6. Στο τελευταίο βήμα επιλέγετε ΠαραγγελίαΣτη συνέχεια θα σταλεί αυτόματα η αίτηση αλλαγής καταχωρητή. Η διαδικασία ολοκληρώνεται άμεσα.
(Σε περίπτωση που δε θυμάστε τον κωδικό εξουσιοδότησης, μπορείτε να επιλέξετε Αποστολή και ο κωδικός θα σταλεί στο email ιδιοκτήτη που έχετε ορίσει)


Σε περίπτωση που έχει δηλωθεί λανθασμένος κωδικός εξουσιοδότησης και η διαδικασία αποτύχει, μπορείτε να το διορθώσετε επιλέγοντας το domain το οποίο είναι σε κατάσταση προ αλλαγή καταχωρητή. Στη συνέχεια επιλέγετε Αλλαγή κωδικού εξουσιοδότησης, συμπληρώνετε τον κωδικό, επιλέγετε Αποθήκευση και τέλος επιλέγετε Νέα προσπάθεια.  Για .eu ή .ευ domain names

Για να μεταφέρετε τα .EU domains σας στο Papaki ακολουθείτε μια εξίσου απλή διαδικασία αλλαγής καταχωρητή. Η μεταφορά .EU domains κοστίζει και συμπεριλαμβάνεται ανανέωση του domain για 1 χρόνο από την τρέχουσα ημερομηνία λήξης. Δείτε το κόστος εδώ. Για να μεταφέρετε τα .EU domains σας:


1. Βρείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, επικοινωνώντας με τον τωρινό καταχωρητή σας. Εναλλακτικά, εντοπίστε τον κωδικό εξουσιοδότησης μέσω της Eurid (μητρώο .EU domains) ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ.


2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.3. Επιλέξτε Χρήσιμα Εργαλεία και στη συνέχεια Μεταφορά Υπηρεσιών4. Επιλέξτε Αλλαγή καταχωρητή domain5. Συμπληρώνετε το domain σας και επιλέγετε Μεταφορά στο papaki.6. Εισάγετε τον κωδικό εξουσιοδότησης και επιλέγετε Επόμενο βήμα.7. Συμπληρώνετε τα στοιχεία ιδιοκτήτη του domain και επιλέγετε Επόμενο βήμα.8. Στο τελευταίο βήμα επιλέγετε τρόπο πληρωμής, στοιχεία τιμολόγησης και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Η αίτηση θα σταλεί αυτόματα στην EURid και η μεταφορά του domain σας θα εγκριθεί μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες. (Ένα email θα σταλεί στο email ιδιοκτήτη που έχετε ορίσει, για έγκριση της μεταφοράς του domain.)


Σε περίπτωση που έχει δηλωθεί λανθασμένος κωδικός εξουσιοδότησης και η διαδικασία αποτύχει, μπορείτε να το διορθώσετε επιλέγοντας το domain το οποίο είναι σε κατάσταση προ αλλαγή καταχωρητή. Στη συνέχεια επιλέγετε Αλλαγή κωδικού εξουσιοδότησης, συμπληρώνετε τον κωδικό, επιλέγετε Αποθήκευση και τέλος επιλέγετε Νέα προσπάθεια.  Για .com, .net, .info κ.ά.

Για να μεταφέρετε τα .com, .net, .info κ.ά. domain names σας στο Papaki, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον τωρινό σας καταχωρητή ώστε να μάθετε τον κωδικό εξουσιοδότησης, να ξεκλειδώσετε το domain και στη συνέχεια να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία. Η μεταφορά .com, .net, .info κ.α domains κοστίζει και συμπεριλαμβάνει ανανέωση του domain για ένα χρόνο από την ημερομηνία λήξης του. Δείτε το κόστος εδώ. Συγκεκριμένα:


1. Βρείτε τον κωδικό εξουσιοδότησης του domain, επικοινωνώντας με τον τωρινό καταχωρητή σας.


2. Βεβαιωθείτε ότι το domain σας είναι 60 ημερών & άνω, ότι το status του είναι unlocked και δεν είναι ενεργή η απόκρυψη προσωπικών στοιχείων στην αναζήτηση Whois


3. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.


4. Επιλέξτε Χρήσιμα Εργαλεία και στη συνέχεια Μεταφορά Υπηρεσιών5. Επιλέξτε Αλλαγή καταχωρητή domain6. Συμπληρώνετε το domain σας και επιλέγετε Μεταφορά στο papaki.7.  Εισάγετε τον κωδικό εξουσιοδότησης και επιλέγετε Επόμενο βήμα.8. Συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία του domain και επιλέγετε Επόμενο βήμα.9. Στο τελευταίο βήμα επιλέγετε τρόπο πληρωμής, στοιχεία τιμολόγησης και ολοκληρώνετε την παραγγελία. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, στο email ιδιοκτήτη θα λάβετε επίσης ένα email επιβεβαίωσης των στοιχείων σας. Πατήστε στο link που θα βρείτε στο email αυτό για να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας. 


Σε περίπτωση που έχει δηλωθεί λανθασμένος κωδικός εξουσιοδότησης και η διαδικασία αποτύχει, μπορείτε να το διορθώσετε επιλέγοντας το domain το οποίο είναι σε κατάσταση προ αλλαγή καταχωρητή. Στη συνέχεια επιλέγετε Αλλαγή κωδικού εξουσιοδότησης, συμπληρώνετε τον κωδικό, επιλέγετε Αποθήκευση και τέλος επιλέγετε Νέα προσπάθεια.  Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας