Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Τι είναι το Support PIN και πως το ενεργοποιώ;

Τι είναι το Support PIN και πως το ενεργοποιώ;

Το Support PIN είναι ένας κωδικός με τον οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε κάποιες ενέργειες στο Papaki μέσω τηλεφώνου. Η ολοκλήρωση των τηλεφωνικών σας εντολών γίνεται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης έπειτα από την απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων σας ως χρήστης του Papaki που πραγματοποιείται με το Support PIN.

Το Support PIN εμφανίζεται στο κάτω μέρος του Papaki Control Panel, μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, και για λόγους ασφαλείας αλλάζει κάθε μισή ώρα. Επίσης, το Support PIN μπορεί να σταλεί μέσω SMS στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνετε κατά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε περιπτώσεις που επιθυμείτε να κάνετε κάποιες ενέργειες στο λογαριασμό σας στο Papaki αλλά δεν έχετε πρόσβαση στο Control Panel τη στιγμή της επικοινωνίας σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης, ή δυσκολεύεστε να ολοκληρώσετε κάποια ενέργεια.
Οι ενέργειες που μπορεί να πραγματοποιήσει το Τμήμα Εξυπηρέτησης για λογαριασμός σας είναι:
1. Νέα παραγγελία υπηρεσίας με τρόπο πληρωμής τράπεζα ή αποθηκευμένο τρόπο πληρωμής
2. Παραγγελία ανανέωσης υπηρεσίας με τρόπο πληρωμής τράπεζα ή αποθηκευμένο τρόπο πληρωμής
3. Παραγγελία αναβάθμιση υπηρεσίας με τρόπο πληρωμής τράπεζα ή αποθηκευμένο τρόπο πληρωμής
4. Αλλαγή DNS records σε domain name
5. Αλλαγή Name Servers σε domain name
6. Ανάκληση .GR domain name εντός 5 ημερών
7. Αποστολή στοιχειών πραγματοποιημένης παραγγελίας υπηρεσίας στον διαχειριστή ή τον ιδιοκτήτη εάν πρόκειται για domain name, με σκοπό την εξόφληση της.
8. Αλλαγή διαχειριστή domain name από τηλεφωνική επιβεβαίωση ιδιοκτήτη -ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να έχει ή να δημιουργήσει επί τόπου λογαριασμό στο Papaki και να περάσει από τη διαδικασία επιβεβαίωσης ιδιοκτήτη domain name.
9. Αλλαγές ρυθμίσεων Plesk πακέτου Hosting, όπως DNS Settings, αλλαγή παραμέτρων php, κλπ.
10. Τυχόν μικρο-διορθώσεις σε πακέτα Hosting που κρίνει το Τμήμα Εξυπηρέτησης ότι μπορούν να γίνουν άμεσα.

Ενεργοποίηση Support PIN
Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία συνδεθείτε στο control panel του Papaki και πατήστε "Ο Λογαριασμός μου". Στη συνέχεια επιλέξτε "Διαχείριση Προφίλ" και πατήστε πάνω στην καρτέλα "EMAIL/SMS Ειδοποιήσεις".

Στις "Ρυθμίσεις SMS Ειδοποιήσεων” δηλώνετε το κινητό σας τηλέφωνο, το οποίο είναι απαραίτητο για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Εάν έχετε ήδη αποθηκευμένο κινητό τηλέφωνο, προχωράτε στο επόμενο βήμα: επιλέγετε την "Αποστολή Support PIN” και πατάτε αποθήκευση.

Αμέσως θα ενεργοποιηθεί μία μαύρη μπάρα στο control panel όπου θα εμφανίζεται το Support PIN και σε περίπτωση τηλεφωνικής επικοινωνίας σας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης θα έχουν τη δυνατότητα να σας αποστείλουν το PIN με SMS στο κινητό που δηλώσατε.

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας