Εξυπηρέτηση πελατών

  1. Βοήθεια
  2. Πώς διαχειρίζομαι την συνδρομή μου;

Πώς διαχειρίζομαι την συνδρομή μου;


Στο Papaki, έχουμε κάνει δυνατή την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής σας ώστε να είναι αδιάλειπτη η λειτουργία των υπηρεσιών σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία μιας συνδρομής εύκολα μέσα από το λογαριασμό σας,  ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.


1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Papaki.2. Πατήστε από το μενού αριστερά Διαχείριση Συνδρομών.3. Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση, εντοπίστε την υπηρεσία  την οποία θέλετε να επεξεργαστείτε και πατήστε το κουμπί  ON ή OFF για να αλλάξετε το status της συνδρομής.  Στην παρακάτω εικόνα η συνδρομή είναι ανενεργή (OFF) και μπορείτε με click να την ενεργοποιήσετε. Μια ενεργή συνδρομή εμφανίζει το πράσινο ON.4. Για να αλλάξετε τη διάρκεια μιας συνδρομής, για παράδειγμα από 2 έτη σε 4 για ένα .GR domain ή από 1 σε 2 έτη για άλλα domains, θα χρειαστεί να ανανεώσετε χειροκίνητα το domain σας από την αντίστοιχη σελίδα διαχείρισης.
Αλλάξτε τη διάρκεια της συνδρομής από τη στήλη Διάρκεια και ολοκληρώστε την χειροκίνητη ανανέωσή σας. Η ανανέωση θα ολοκληρωθεί και στο μέλλον η συνδρομή σας θα ανανεώνεται με τη νέα διάρκεια αυτόματα όπως και πριν.


5. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τρόπο πληρωμής (άλλη κάρτα ή credits), να αλλάξετε στοιχεία τιμολόγησης με κλικ στο Αλλαγή Στοιχείων Τιμολόγησης και να δείτε το ιστορικό των πληρωμών σας και πάλι με κλικ στο αντίστοιχο σημείο.


Σημείωση! Σε περίπτωση που θέλετε να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή , αλλά δεν έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής ή/και στοιχεία τιμολόγησης για την συγκεκριμένη υπηρεσία, θα χρειαστεί να εισάγετε πρώτα τα στοιχεία αυτά.Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε?

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας, θα χαρούν να σας βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας